Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Ik supporter voor:

Raad van Bestuur 2021 – 2022

Op de Algemene Leden Vergadering van 15/10/21 werd de Raad van Bestuur gekozen voor dit seizoen. Er waren geen nieuwe kandidaat bestuursleden.
Werden herverkozen : Yves Pauwels – Gert Van den Steen – Paul Vande Putte – Jan Verhavert – Mario Zaman

Jurgen Borms
en Rudi Vervaet beslisten om, na jarenlange dienst als rugbyraadslid, hun mandaat als bestuurder te beëindigen.
Bedankt voor jullie inzet voor de club heren, vanzelfsprekend zien we jullie nog regelmatig op de club :-).

Op de Raad van Bestuur van 28/10/21 werden de interne taken verdeeld, wie doet wat bij het bestuur? Een overzicht :

Peter De Block blijft voorzitter, met Alain Buyens als ondervoorzitter naast zijn zijde.
Jan Verhavert blijft onze penningmeester.

Gert Van den Steen is onze clubsecretaris, hij zorgt samen met Kurt Hofman (ledenbeheer & communicatie) voor tal van administratieve dossiers binnen onze club.

Onze Sporttechnische Commissie zorgt onder leiding van Karim Demnati voor een optimale begeleiding van onze coaches en teammanagers. Naast de algemene coördinatie houden zij zich tevens bezig met de sportieve ontwikkeling van onze jeugdspelers.
Dan Rossel en Paul Vande Putte zorgen voor de vele technische aspecten binnen onze club. Het tiptop in orde houden van onze terreinen en clubhouse zit tevens in hun takenpakket.

Martine Props zorgt voor het sociaal vangnet binnen onze club. Zij is het eerste aanspreekpunt, als vertrouwenspersoon en in geval van problemen.

Mario ZamanAlain Buyens , Peter De Block , Bart Maes en Yves Pauwels maken deel uit van onze commerciële cel. Zij zijn onze contacten met onze ‘Partners in Rugby‘, onze sponsors.
Er zijn tal van mogelijkheden binnen onze club : Truiensponsors, boarding, FOR,….  Neem gerust contact met hen op indien U als sponsor mee wil investeren in onze club. Vraag zeker naar onze nieuwe sponsorbrochure !

Jaarlijks organiseert DRC met Pinksteren het Internationale Flanders Open Rugby tornooi. Mario zorgt er, samen met het FOR-comité, als tornooidirecteur voor dat alles in goede banen wordt geleid.

Het bestuur bestaat momenteel uit 12 leden, statutair mag dit maximum 15 zijn. Er zijn dus momenteel nog 3 plaatsen vrij in het bestuur.

Weet dat elk lid van de Raad van Bestuur ook een vrijwilliger is, die net zoals vele anderen binnen onze club, veel vrije tijd investeren in onze fantastische club!

Heb je vragen over één van de vele aspecten van onze sportclub,  aarzel dan niet om één van ons aan te spreken, we lichten je graag verder in detail in.

 

Gepubliceerd op 01/11/2021, door Kurt