Ros Beiaard 2020

SAMEN MET DRC NAAR ROS BEIAARD 2020 !

Op zondag 24 Mei 2020 gaat het Ros Beiaard uit in Dendermonde, dit zal een grandioos evenement worden.
Kom samen met vrienden, familie of zakenpartners deze fantastische dag inzetten op de club!

Wij bieden 2 formules aan die dag (zie flyer rechts) :

• For The Horse (in VIP tent FOR) : een leuk familie-evenement met een lekkere Dendermondse maaltijd, inclusief parking en tribunekaart (65 euro pp/ kids -12jaar 55 euro)
  • VIP @The Clubhouse : Laat U verwennen in stijl met een lekkere apero en exquis buffet in ons prachtig clubhouse, inclusief parking en tribunekaart (105 euro pp/ kids -12jaar 70 euro)

Tribunekaarten zitten in het pakket!
De DRC-tribune is aan de Zuidlaan. Via de Hemelstraat en achterkant van het station (tunnel), zijn deze tribunes kortbij en op wandelafstand van onze club.
Tribunekaarten kunnen NIET afzonderlijk worden aangekocht.

Parking
Dit zit inbegrepen in onze formules. Het betreft de parking die we gebruiken voor de FOR, waardoor je dichtbij ons clubhouse geparkeerd staat.

Hoe reserveer je ?

Kies aan de rechterkant van deze pagina de formule die je wenst en maak je reservatie. OPGELET : je reservatie is pas geldig na betaling van een voorschot van 30 euro/pp, dit binnen de 7 dagen.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt. #forthehorse