DRC zet deze week zijn VRIJWILLIGERS EXTRA IN DE BLOEMETJES

Met 750.000 zijn ze, de vrijwilligers die zich in Vlaanderen inzetten. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één geeft veel tijd, de ander wat minder.

Maar één ding hebben ze gemeen: die duizenden vrijwilligers zetten onbezoldigd en uit vrije wil in voor een goed doel, in hun buurt, bij acties en evenementen of in jouw organisatie. Ze zetten hun talenten in en doen dat met veel plezier en voldoening. Om al die mensen, die vaak achter de schermen hun steentje bijdragen, te bedanken is er Dé Week.

Tijdens Dé Week van de Vrijwilliger laat Vlaanderen zien dat die inzet niet vanzelfsprekend vinden.

Ook onze club kan al jaren rekenen op heel wat vrijwilligers en daarom zetten wij al onze vrijwilligers deze week extra in de bloemetjes!

Gepubliceerd op 04/03/2017, door inge