Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Ik supporter voor:

Senioren 2 : DRC – Luik

Zondag 15/04/2018

DRC 2 – Luik 2 10 – 19

In een gelijkopgaande wedstrijd wist Luik na 27 min zijn eerste try te drukken , conversie werd benut. 00-07 wat later ook de ruststand bleek.
In de 2de helft meer concreet weerwerk van DRC wat in de 53′ resulteerde in een try voor Baessens , conversie De Bondt (07-07). Nu DRC eindelijk zijn elan gevonden had met nog een extra penalty (10-07) , dacht iedereen dat Luik voor de bijl zou gaan . Doch was het Luik met 14 man die in 32′ zijn 2de try scoort, alsook conversie 10-14.
Ondanks een laatste slotoffensief van DRC met hoop op de gelijkmaker, was het echter Luik die in de ultieme minuut de score kon vastleggen 10-19.
Eindstand : 10-19

Een mak DRC 2 laat een mooie kans op de eerste plaats hiermee liggen.

Verslaggever : Alain