SCHRIJF NU AL IN VOOR DE reuze-DRC-family-BBQ op 10 september 2017

Op zondag 10 september plannen we onze 3de reuze-DRC-family-BBQ. Inderdaad, vanaf 12u00 tot 16u00 zullen onze vuren opnieuw branden.

Tijdens deze BBQ krijgen alle spelende leden van U6 tot U18, Gazellen, Senioren en Veteranen een verrassingspakket … dit naar aanleiding van de invoering van ons nieuwe clublogo.

Mis het niet want ook die middag worden de nieuwe spelerstruien voor alle categorieën onthuld.

Meer dan één reden dus om zeker aanwezig te zijn op onze Club-BBQ!

Net zoals vorig jaar geen traditioneel BBC-menu “satéke-kip-worstje” bij ons! Wij bieden u een keuze aan tussen: Boccocini (soort cordon bleu met tomaat, mozzarella en Parmaham) – Pekingsate (kip) – ChipolataSparerib & Varkensribeye (sappig stukje van de bascot, zuiders gekruid).

Volwassenen betalen 16€ en kinderenmenu’s (voor kinderen tot 12 jaar!) zijn te verkrijgen aan 10€.

Betalen kan via het clubrekeningnummer BE05 0011 1775 7975 van de Dendermonde Rugby Club met vermelding van je naam of – in het geval van jeugdspelers – de naam van je kind.

Inschrijven kan hier en dat tot UITERLIJK 5 september 2017.

BBQ 10 september 2017
Bezig met versturen