Partners in rugby

Beste Partner in Rugby,

De nieuwe partnershipbrochure van de Dendermonde Rugby Club is er. Deze kan U op eenvoudig verzoek verkrijgen door een mailtje te sturen naar partnersinrugby@dendermonderugbyclub.be.

Van wedstrijdballen, boardingreclame, truiensponsoring tot Gold membership en uiteraard… “Flanders Open Rugby”.
Wij zijn dan ook zo vrij u te contacteren naar aanleiding van onze 25° jubileumeditie, “The Silver Edition” van “Flanders Open Rugby”.
Met dit jaar als stijlvol thema “Glamour and Glitter”.
Een uitzonderlijk feest dat u samen met het bedrijf en uw klanten niet mag missen.

Het weekend van 18,19 & 20 mei 2018 is “Flanders Open Rugby” in Dendermonde the place to be!

U kan hiervoor intekenen via onderstaande link. We hanteren hiervoor het “First come, first served” principe.

Wij kijken er enorm naar uit u opnieuw, hetzij als nieuwe partner, te mogen verwelkomen op deze jubileumeditie, welke een zéér unieke beleving zal worden.

Mocht u toch nog vragen hebben, beantwoorden wij die heel graag.

partnersinrugby@dendermonderugbyclub.be