Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Ik supporter voor:

Palmares

  • 2015-2016:
    Landstitel heren – Vice-kampioen dames
    Bekerwinnaar heren en dames
  • 2014-2015:
    Landstitel dames
    Promotie van 2de naar 1ste voor de U19
  • 2013-2014:
    Landstitel dames – Bekerwinnaar dames
    Promotie van 2de naar 1ste voor de U17
  • 2012-2013:
    Landstitel dames
    Vice-kampioen heren
  • 2011-2012:
    Landstitel heren – Bekerwinnaar heren
    Landstitel dames
  • 2010-2011: 
    Landskampioen dames
    Laureaat Beker van Vlaanderen Heren en Dames
  • 2009-2010:
    Promotie van 2de naar 1ste voor Senioren 1
    Finalist Beker Van Belgie Toledo Cup
    Promotie van Regionale 2 naar Regionale 1 voor Senioren 3
    2008-2009:
    Promotie van Regionale 3 naar Regionale 2 voor Senioren 3
  • 2006-2007:
    Landskampioen dames
  • 2005-2006:
    Laureaat Beker van Vlaanderen
    Vice-kampioen dames
  • 2004-2005:
    Landskampioen dames
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
  • 2003-2004:
    Vice-landskampioen heren
    Landskampioen dames
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
  • 2002-2003:
    Vice-landskampioen heren
    Landskampioen dames
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
  • 2001-2002:
    Vice-landskampioen heren
    Promotie van 2de naar 1ste voor de U19
    Vice-landskampioen dames
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
  • 2000-2001:
    Laureaat Beker van Vlaanderen
    Vlaams Sevens-kampioen
    Promotie van 2de naar 1ste voor de U17
  • 1999-2000:
    Landskampioen U19
    Vlaams Sevens-kampioen
  • 1998-1999:
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
    Vice-kampioen U19
  • 1997-1998:
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
  • 1996-1997:
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
    Vice-landskampioen heren
  • 1995-1996:
    Laureaat Beker van Vlaanderen herern
    Vice-landstitel Sevens
  • 1994-1995:
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
    Inspanningsbeker voor reserveteam
  • 1993-1994:
    Laureaat Beker van Vlaanderen heren
    Landskampioen reserve-team heren
    Vice-kampioen U19
  • 1992-1993:
    Laureaat Beker van Vlaanderen
  • 1991-1992:
    Laureaat Beker van Vlaanderen
  • 1990-1991:
    Laureaat Beker van Vlaanderen
  • 1989-1990:
    Laureaat Beker van Vlaanderen
  • 1988-1989:
    Finale Beker van België
    Promotie van 2de naar 1ste voor het herenteam
  • 1987-1988:
    Winnaar Belgische Inspanningsbeker heren
  • 1986-1987:
    Promotie van 2de naar 1ste voor het herenteam
  • 1983-1984:
    Promotie van 3de naar 2de voor het herenteam
  • 1982-1983:
    Promotie van 4de naar 3de voor het herenteam
  • 1980-1981:
    Promotie van 5de naar 3de voor het herenteam