Leicester Tigers

Van 11 tem 14 april 2018 organiseert Dendermonde Rugby Club een uniek rugbykamp in samenwerking met de Engelse topclub Leicester Tigers. Dendermonde Rugby Club is Global Partner van deze club, dit als enige club in Europa! Een hele eer voor onze club!

Het rugbykamp is een unieke ervaring die wij als club graag willen aanbieden aan al onze spelers van U6 tem U18. Naast onze eigen spelers zijn ook spelers van andere clubs welkom.

Gedurende dit kamp zullen  Leicester Tigers Coaches training geven. Op vrijdag- en zaterdagavond plannen we opnieuw een Leicester Tigers Family Evening zodat ook alle ouders en rugbysympathisanten kennis kunnen maken met de Leicester Tigers family tradities.
Voor de deelnemers is dit kamp inclusief lunch + DRC-Tigers T-shirt + DRC-Tigers diploma.

De Leicester Tigers Coaches zullen op donderdag- en vrijdagavond tevens bijscholing geven aan de coaches. Ook trainers van buiten DRC zijn meer dan welkom. Alle info omtrent inschrijven voor deze cursus kan je binnenkort ook op onze website vinden. Hou alvast de data vrij. #Learnfromthebest

Schrijf je zoon of dochter hieronder in. U zal automatisch een mail krijgen met de vraag tot overschrijving op onze rekening. (Voor de tarieven klik op de afbeeldingen onderaan de pagina)