LEICESTER TIGERS RUGBY CAMP was voor iedereen een unieke ervaring!

Van 13 tem 17 april 2017 organiseerde Dendermonde Rugby Club een uniek rugbykamp in samenwerking met de Engelse topclub Leicester Tigers.

Leicester Tigers is een grote naam in het Engels rugby. Niemand in België kreeg eerder de kans om met hen samen te werken. Een unieke ervaring die wij als club graag aan alle spelers van U6 tem U18 wilden aanbieden. Naast onze eigen spelers waren ook spelers van andere clubs welkom.

Gedurende 5 dagen hebben 7 Leicester Tigers Coaches toptraining geven op maat van elke categorie. Niet alleen de knepen van het rugby werden aangeleerd, ook alle aspecten gaande van respect, voeding, slaapgewoonte kwamen aanbod.

Op donderdag- en vrijdagavond verzorgden de topcoaches een coach-the-coach-opleiding.

Voor groot en klein een ervaring om te koesteren!

Gepubliceerd op 20/04/2017, door inge