LEICESTER TIGERS RUGBY CAMP: nog slechts enkele PLAATSEN VRIJ

Van 13 tem 17 april 2017 organiseert Dendermonde Rugby Club een uniek rugbykamp in samenwerking met de Engelse topclub Leicester Tigers.

Leicester Tigers is een grote naam in het Engels rugby. Niemand in België kreeg eerder de kans om met hen samen te werken. Een unieke ervaring die wij als club graag willen aanbieden aan alle spelers van U6 tem U18 (jongens en meisjes tot en met geboortejaar 1999). Naast onze eigen spelers zijn ook spelers van andere clubs welkom.

Gedurende 5 dagen zullen 7 Leicester Tigers Coaches training geven. ’s Avonds zullen er extra activiteiten gepland worden zodat ook alle ouders en rugbysympathisanten kennis kunnen maken met de Leicester Tigers family tradities.

De plaatsen zijn echter beperkt dus snel inschrijven is de boodschap!

Schrijf je kind in via leicestertigers@dendermonderugbyclub.be met vermelding van zijn/haar naam, categorie en rugbyclub.
De inschrijving is pas definitief na betaling van het juiste bedrag op reknr BE05 0011 1775 7975
U14-U16-U18: € 185 (DRC-member € 145)
U12: € 125 (DRC-member € 90)
U6-U8-U10: € 25 (enkel DRC-members)
Kampprijs is inclusief lunch, Leicester Tigers rugbycamp T-shirt en Leicester Tigers rugbycamp diploma.

Gepubliceerd op 02/03/2017, door inge