Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Ik supporter voor:

Kunnen de Gazellen een perfecte 10 op 10 scoren?

uitslag 05-33

Voor de wedstrijd voor vandaag moesten de Gazellen vroeg uit de veren. Reeds om 8 uur was het vertrek naar Frameries gepland omdat deze wedstrijd om 11 uur gespeeld zou worden. Zo konden onze Gazellen ook nog genieten van de “Sarre zijn dag”.

Voor de Gazellen was het nog vroeg, en dat was te merken aan het begin van de wedstrijd.

Frameries, geen makkelijke klant, begon gretig aan de wedstrijd, want deze wouden punten pakken om hun top 4 plaats de verdedigen, om zo een stapje dichter bij de Play-offs te komen. Dat er voor elk punt zou gevochten worden, was dan ook onmiddellijk duidelijk. Echt aanvallend kwamen we er niet uit, en het duurde wel 10 minuten eer we de eerste keer door de verdediging van Frameries konden breken. Niet veel later vond Pien een gaatje en dat leverde een try op. Maar nog steeds vocht Frameries stevig terug, wat ons verplichte om met het mes tussen de tanden te verdedigen in onze eigen 22meter. Frameries slaagde er wel in om een try te scoren, wat de stand op 5-5 bracht.Juist voor half-time kon Pien onze score verdubbelen en zette ook de try om in 2 punten.

In de 2de helft, namen de Gazellen meer initiatief, wat dan wel begon te lonen. Er volgde een derde try,eveneens Pien en een vierde van Carmen, met conversiepunten omgezet door Pien. Frameries bleef weerwerk bieden, maar raakte niet meer door onze verdediging. Stilletjes aan begonnen de Gazellen het overwicht te nemen en werd er nog een vijfde try gescoord door Lotte, wat de uiteindelijke stand op 5-33 bracht.

Bosman werd door haar inzet “woman of the match”.

Dus tot nu toe een foutloos parcours met een maximum aan punten na 10 onverslagen wedstrijden op rij.
En dit allemaal op de “Sarre zijnen dag”